Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Bouraní masa
Bourání masa - vepřové, hovězí. Vnitřnosti, tuková…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (1.99 MB)
3. 12. 2011
Maso
Technologie zpracování masa
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (8.95 MB)
3. 12. 2011
Jatečnictví
Technologie jatečného zpracování
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (7.03 MB)
3. 12. 2011
Konzervace
Základní principy konzervárenských technologií
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (262 kB)
3. 12. 2011
Technologie nečokoládové cukrovinky
Technologie výroby nečokoládových cukrovinek - ukrovinky…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (1.83 MB)
3. 12. 2011
Výroba čokolády
Technologie výroby čokoládových cukrovinek
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (1.61 MB)
3. 12. 2011
Trvanlivé pečivo
Technologie výroby sušenek, oplatek, piškotů, sucharů,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (350 kB)
3. 12. 2011
Pekárenské technochologie
Pekárenské výrobky, suroviny pro výrobu, výroba různých…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (554.5 kB)
3. 12. 2011