Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
zákoník práce
Pracovní právo [LU4PP]

Word (303.98 kB)
3. 12. 2011
otázky
otázky na zápočet
Marketing [LU4MR]

Word (25.5 kB)
3. 12. 2011
otázky
otázky na zápočtovou písemku
Manažerské metody a techniky [LU4MM]

PDF (320.16 kB)
3. 12. 2011
Ryby
Chemické složení rybího masa, zpracování ryb,výrobky…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (8.77 MB)
3. 12. 2011
Technologie zpracování drůbeže
Jatečné opracování drůbeže, výrobky z drůbežího masa
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (3.3 MB)
3. 12. 2011
Drůbež
Složení drůbežího masa, vlastnosti
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (1015 kB)
3. 12. 2011
Masná výroba
Techologie zpracování masných výrobků - příprava díla,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (5.33 MB)
3. 12. 2011
Masné výrobky
Rozdělení masných výrobků - tepelně opracované a neopracované,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (2.2 MB)
3. 12. 2011