Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Mynárenské technologie
Mletí pšenice, žita, vlastnosti mouk, stroje využívané…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (1.4 MB)
3. 12. 2011
Cereální technologie
Cereálie, pseudocereálie, struktura a chemické složení…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (3.09 MB)
3. 12. 2011
Výroba tuků a olejů
Technologie výroby tuků a olejů, margaríny
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (776 kB)
3. 12. 2011
Výroba curku
Technologie výroby řepného curku
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (935 kB)
3. 12. 2011
Škrob
Technologie výroby bramborového a pšsničného škrobu.…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (656.5 kB)
3. 12. 2011
Brambory
Technologie zpracování brambor, výrobky z brambor
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (624.5 kB)
3. 12. 2011
Ovoce a zelenina
Technologie zpracování ovoce a zeleiny
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (965.5 kB)
3. 12. 2011
Chemické složení potravin
Chemické složení rostlinných a živočišných potravin.…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

PowerPoint (280.5 kB)
3. 12. 2011