Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Klasifikace UZ v zemich EU
Králíková
Hotelový a restaurační provoz [TUACHP/TP5HR]

PDF (45.35 kB)
12. 9. 2010
Ubytovací zařízení
Králíková
Hotelový a restaurační provoz [TUACHP/TP5HR]

PDF (87.75 kB)
12. 9. 2010
Toxické látky přítomny v potravinách
Seminární práce do předmětu Chemie potravin
Chemie potravin [UTP/CHPO]

PDF (420.62 kB)
10. 9. 2010
Chemie potravin
Zápisy z přednášek od paní doktorky Škrovánkové.
Chemie potravin [UTP/CHPO]

PDF (1.49 MB)
10. 9. 2010
Odpovědi
Odpovědi na tučné otázky (= důležité pro zvládnutí…
Základy výrobních technologií [MUPI/2ZVT, FaME]

Word (1.41 MB)
8. 9. 2010
Přednáška
Zásoby
Základy účetnictví [LU3ZU]

PDF (103.92 kB)
8. 9. 2010
Přednáška
Finanční majetek
Základy účetnictví [LU3ZU]

PDF (187.56 kB)
8. 9. 2010
Přednáška
Rozvahové účty, výsledkové účty a výsledek hospodaření
Základy účetnictví [LU3ZU]

PDF (91.13 kB)
8. 9. 2010
Přednáška
Metody účetnictví a teorie účtů
Základy účetnictví [LU3ZU]

PDF (118.92 kB)
8. 9. 2010