Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Výživná hodnota potravin
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (3.46 MB)
12. 9. 2010
Stanovení kvality dusíkatých živin
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (85.22 kB)
12. 9. 2010
Anatomie a fyziologie pankretu Anatomie a fyziologie jater
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (1 MB)
12. 9. 2010
Fyziologie vylučování močový systém systema urinarium
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (1.22 MB)
12. 9. 2010
Fyz. trávení a řízení činnosti GIT
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (338.19 kB)
12. 9. 2010
Anatomie a histologie trávicího - gastrointestinálního ústrojí II.
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (1.19 MB)
12. 9. 2010
Anatomie a histologie trávicího - gastrointestinálního ústrojí I.
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (7.03 MB)
12. 9. 2010
úvodní
Kráčmar
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

PDF (1.48 MB)
12. 9. 2010
Organizacni struktura
Králíková
Hotelový a restaurační provoz [TUACHP/TP5HR]

PDF (38.56 kB)
12. 9. 2010