Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Med a produkty z medu
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (50.5 kB)
6. 3. 2012
Luštěniny
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (42.5 kB)
6. 3. 2012
Konzervárenské technologie
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (134 kB)
6. 3. 2012
Čokoládové cukrovinky
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (892.5 kB)
6. 3. 2012
Cereální technologie
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (2.38 MB)
6. 3. 2012
Brambory
Speciální potravinářské technologie I, II [TUTMP/T7ST1,2]

Word (590 kB)
6. 3. 2012
Zápočtový test varianta D
Laboratoř z mikrobiologie potravin [T8LMP]

Word (15.06 kB)
6. 3. 2012
Zápočtový test varianta C
Laboratoř z mikrobiologie potravin [T8LMP]

Word (16.63 kB)
6. 3. 2012