Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Seminář
SPEKTRÁLNÍ OPTICKÉ METODY
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]

PDF (338.98 kB)
26. 3. 2012
FORET
Marketingová publikace od M. Foreta. Lze využít při…
Marketing [LU4MR]

PDF (11.84 MB)
26. 3. 2012
doc. Buňka - přednáška
Přednáška o másle a smětaně ,která je ve wordu i z…
Mlékárenská technologie I

Word (183.39 kB)
26. 3. 2012
Přednášky od Ševčíka - 1.semestr
Přednášky od prof. Ševčíka z prvního semestru Mikroekonomie
Mikroekonomie I [MUE/PMIK1]

Archiv ZIP (3.53 MB)
19. 3. 2012
cukr a nečokoládové cukrovinky
prezentace do tohoto předmětu
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PowerPoint (863.04 kB)
18. 3. 2012
Přednáška 8 - onkogeneze a ontogenese
Buněčný cyklus, apoptosa. Protoonkogeny, onkogeny,…
Biochemie II [T4BC]

Word (3.99 MB)
15. 3. 2012
Přednáška 7 - významné enzymové reakce
Oxidativní dekarboxylace alfa-oxokyselin. Mechanismus…
Biochemie II [T4BC]

Word (3.9 MB)
15. 3. 2012
Přednáška 6 - metabolismus mikroorganismů
Dýchací řetězec, oxidativní fosforylace. Endosymbiotická…
Biochemie II [T4BC]

Word (3.01 MB)
15. 3. 2012