×

Nalezeno 6 171 materiálů.

Doplňky

Entomofagie, sushi, fugu, alimentární otravy

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (115.9 kB)

19. 12. 2010

Jedlé květy

Charakteristika, pěstování, zdravotní nezávadnost,…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (238.92 kB)

19. 12. 2010

Tepelné zpracování

Maso, mléko, vejce, rostlinné produkty, tuky a jejich…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (178.68 kB)

19. 12. 2010

Toxické látky

Purinové alkaloidy, steroidní glykoalkaloidy, kapsaicinovidy,…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (795.81 kB)

19. 12. 2010

Biopotraviny

Charakteristika, vliv na lidský organismus, nabídka…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (72.68 kB)

19. 12. 2010

Geneticky modifikované potraviny a EU

Charakteristiky, produkce, hodnocení, rizika a bezpečnost…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (93.95 kB)

19. 12. 2010

Convenience Food

Definice, principy, další technologické procesy, základy…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (759.1 kB)

19. 12. 2010

Potraviny nového typu

Pravidla pro uvádění PNT do oěbhu, schválené a neschválené…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (521.91 kB)

19. 12. 2010

Degustační menu

Petrželový kaviár, olivové nudle, jogurtové koule,…

Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (99.41 kB)

19. 12. 2010