×

Nalezeno 6 174 materiálů.

Potravinářsky významné mkroorganizmy

Materiál k prvním přednáškám

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

PDF (2.59 MB)

28. 9. 2011

HDP

Hrubý domácí produkt, spotřeba, investice

Makroekonomie I [MUE / KMAK1]

Word (55.26 kB)

27. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - napoje

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (29 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - pecivo obiloviny koreni

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (38 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - ovoce zelenina konzervy

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (45 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - vejce

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (31.5 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - lahudky a cukrarske vyrobky

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (30.5 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - ryby a drubez

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (39.5 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - maso a masne vyrobky

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (40 kB)

24. 9. 2011