Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Potravinářsky významné mkroorganizmy
Materiál k prvním přednáškám
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

PDF (2.59 MB)
28. 9. 2011
HDP
Hrubý domácí produkt, spotřeba, investice
Makroekonomie I [MUE / KMAK1]

Word (55.26 kB)
27. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - napoje
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (29 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - pecivo obiloviny koreni
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (38 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - ovoce zelenina konzervy
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (45 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - vejce
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (31.5 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - lahudky a cukrarske vyrobky
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (30.5 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - ryby a drubez
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (39.5 kB)
24. 9. 2011
Mikrobiologicky rozbor - maso a masne vyrobky
Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

Word (40 kB)
24. 9. 2011