Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Legislativa II - řízení jakosti
Skripta - podklady k přednáškám. Řízení jakosti. ČSN…
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PDF (338.18 kB)
30. 9. 2011
Legislativa I - zákon o potravinách
Skripta - podklady k přednáškám. Zákon o potravinách,…
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PDF (448.8 kB)
30. 9. 2011
Skripta základy biologie
Prakticky celé skripta z biologie - stačí ke zkoušce,…
Základy biologie [UTB/ZBIO]

PDF (5.55 MB)
30. 9. 2011
Technologie výroby rostlinných potravin
Skripta - podklady pro rostlinku. Cereální technologie,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

PDF (1.38 MB)
30. 9. 2011
Tuky a oleje v potravinách
Skripta - podklady k přednáškám. Suroviny pro výrobu…
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

PDF (2.31 MB)
30. 9. 2011
Chemie tuků a lipidů
Skripta - podrobné poznámky k chemii tuků a lipidů.…
Chemie potravin [UTP/CHPO]

PDF (330.12 kB)
30. 9. 2011
Chemie potravin
Skripta - jednotlivé látky v potravinách. Voda, sacharidy,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]

PDF (1.15 MB)
30. 9. 2011
Mikrobiologie potravin
Jednotlivé typy potravin a jejich osídlení mikroorganismy
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

PDF (424.24 kB)
28. 9. 2011
Vliv vnějších faktorů na mikroorganizmy v potravinách
Vnější faktory a jejich vliv na mikroorganismy v potravinách
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

PDF (1.7 MB)
28. 9. 2011