Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
extruze
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

PowerPoint (1.55 MB)
9. 11. 2011
trvanlivé pečivo
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

PowerPoint (1.95 MB)
9. 11. 2011
pekárenská technologie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

PowerPoint (2.96 MB)
9. 11. 2011
hodnocení jakosti mouky
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

ppt (435.92 kB)
9. 11. 2011
mlynářská technologie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

ppt (548.55 kB)
9. 11. 2011
pseudocereálie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

PowerPoint (2.18 MB)
9. 11. 2011
cereálie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

PowerPoint (2.77 MB)
9. 11. 2011
Luštěniny
podklad do semináře (Hanuštiak)
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

Word (35.4 kB)
8. 11. 2011
Skripta
Skripta manažerská etika
Manažerská etika [MAET]

PDF (9.12 MB)
4. 11. 2011