Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
přednáška 1
krátký úvod a popis podniku a podnikání
Ekomonika podniku I, II [UTB/EKP]

Word (13.15 kB)
4. 2. 2013
Otazky zbožíznalství
Otazky ke zkoušce ze zbožíznalství
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

Word (76 kB)
4. 2. 2013
Mléko a mléčné výrobky
Zápis z přednášky na téma mléko a mléčné výrobky
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

Word (22.45 kB)
4. 2. 2013
Teorie matematiky
Většina teorie matematiky, která by vám měla stačit…
Matematika I. [AUM/PMAE1]

Word (45 kB)
29. 1. 2013
skripta Senzorická analýza potravin I (2010) - základní pojmy
Naskenovaná 1. kapitola skript (vyd. 2010) - Základní…
Senzorické hodnocení potravin [T7SHP]

PDF (4.8 MB)
27. 1. 2013
Hermeneutika
Poznamky ke zkousce
Filozofie [UMK/FILO1]

Word (36.43 kB)
24. 1. 2013
Biosyntéza MK
Materiál ke zkoušce
Biochemie II [T4BC]

Word (13.41 kB)
23. 1. 2013
Grafy
Výtah grafů ze skript
Mikroekonomie I [MUE/PMIK1]

Archiv RAR (9.62 MB)
22. 1. 2013