Konzervace
Základní principy konzervárenských technologií
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (262 kB)
3. 12. 2011
Technologie nečokoládové cukrovinky
Technologie výroby nečokoládových cukrovinek - ukrovinky…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.83 MB)
3. 12. 2011
Výroba čokolády
Technologie výroby čokoládových cukrovinek
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.61 MB)
3. 12. 2011
Trvanlivé pečivo
Technologie výroby sušenek, oplatek, piškotů, sucharů,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (350 kB)
3. 12. 2011
Pekárenské technochologie
Pekárenské výrobky, suroviny pro výrobu, výroba různých…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (554.5 kB)
3. 12. 2011
Mynárenské technologie
Mletí pšenice, žita, vlastnosti mouk, stroje využívané…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.4 MB)
3. 12. 2011
Cereální technologie
Cereálie, pseudocereálie, struktura a chemické složení…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (3.09 MB)
3. 12. 2011
Výroba tuků a olejů
Technologie výroby tuků a olejů, margaríny
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (776 kB)
3. 12. 2011