×

Nalezeno 43 materiálů.

Konzervace

Základní principy konzervárenských technologií

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (262 kB)

3. 12. 2011

Technologie nečokoládové cukrovinky

Technologie výroby nečokoládových cukrovinek - ukrovinky…

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.83 MB)

3. 12. 2011

Výroba čokolády

Technologie výroby čokoládových cukrovinek

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.61 MB)

3. 12. 2011

Trvanlivé pečivo

Technologie výroby sušenek, oplatek, piškotů, sucharů,…

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (350 kB)

3. 12. 2011

Pekárenské technochologie

Pekárenské výrobky, suroviny pro výrobu, výroba různých…

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (554.5 kB)

3. 12. 2011

Mynárenské technologie

Mletí pšenice, žita, vlastnosti mouk, stroje využívané…

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.4 MB)

3. 12. 2011

Cereální technologie

Cereálie, pseudocereálie, struktura a chemické složení…

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (3.09 MB)

3. 12. 2011

Výroba tuků a olejů

Technologie výroby tuků a olejů, margaríny

Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (776 kB)

3. 12. 2011