Výroba curku
Technologie výroby řepného curku
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (935 kB)
3. 12. 2011
Škrob
Technologie výroby bramborového a pšsničného škrobu.…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (656.5 kB)
3. 12. 2011
Brambory
Technologie zpracování brambor, výrobky z brambor
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (624.5 kB)
3. 12. 2011
Ovoce a zelenina
Technologie zpracování ovoce a zeleiny
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (965.5 kB)
3. 12. 2011
Chemické složení potravin
Chemické složení rostlinných a živočišných potravin.…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (280.5 kB)
3. 12. 2011
Nápoje
Přednášky
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

Archiv ZIP (2.91 MB)
1. 9. 2011
Ovoce a zelenina
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (968.5 kB)
5. 12. 2010
Olejniny
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (776 kB)
5. 12. 2010