Ryby
Chemické složení rybího masa, zpracování ryb,výrobky…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (8.77 MB)
3. 12. 2011
Technologie zpracování drůbeže
Jatečné opracování drůbeže, výrobky z drůbežího masa
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (3.3 MB)
3. 12. 2011
Drůbež
Složení drůbežího masa, vlastnosti
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1015 kB)
3. 12. 2011
Masná výroba
Techologie zpracování masných výrobků - příprava díla,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (5.33 MB)
3. 12. 2011
Masné výrobky
Rozdělení masných výrobků - tepelně opracované a neopracované,…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (2.2 MB)
3. 12. 2011
Bouraní masa
Bourání masa - vepřové, hovězí. Vnitřnosti, tuková…
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.99 MB)
3. 12. 2011
Maso
Technologie zpracování masa
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (8.95 MB)
3. 12. 2011
Jatečnictví
Technologie jatečného zpracování
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (7.03 MB)
3. 12. 2011