Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Potraviny živočišného původu
přenášky
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PowerPoint (133.5 kB)
7. 4. 2011
Potravinářství v české legislativě
doplněné přednášky
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PowerPoint (161 kB)
7. 4. 2011
základy legislativy v potravinářství
doplněné přednášky z potravinářské legislativy
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PowerPoint (312 kB)
7. 4. 2011
základ legislativy
základní učební text - doplněné přednášky
Legislativa v potravinářství [UTB/LEGP]

PowerPoint (150.5 kB)
7. 4. 2011
UČETNICTVI ZASOBY
učetnictví zasoby B
Základy účetnictví [LU3ZU]

PowerPoint (89.84 kB)
30. 3. 2011
účtování zásob A
UČETNICTVÍ - ZASOBY A
Základy účetnictví [LU3ZU]

PowerPoint (871.5 kB)
30. 3. 2011
skripta dálkaři
skripta
Senzorické hodnocení potravin [T7SHP]

PDF (565.61 kB)
25. 3. 2011
Vegetariánství
Vegetariánství
Výživa a stravování člověka [UTB/VSČ]

Word (31.5 kB)
19. 3. 2011