Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Technologie potravin I
Skripta technologie potravin I - zejména rostlinka…
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

PDF (28.84 MB)
16. 10. 2011
Skripta rostlinne technologie
Skripta technologie výroby rostlinných potravin.
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

PDF (51.36 MB)
16. 10. 2011
Skripta senzoricka analyza potravin
Skripta senzorická analýza potravin - dobré podklady…
Senzorické hodnocení potravin [T7SHP]

PDF (57.58 MB)
16. 10. 2011
Prednasky KOT
Sada přednášek z předmětu kosmetické technologie
Kosmetické technologie [UTB/KTECH]

PDF (51.52 MB)
16. 10. 2011
Protokol ovoce 2
Uznaný protokol z analýzy potravin - ovoce. Jiný protokol,…
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

Word (42.5 kB)
16. 10. 2011
Protokol ovoce 1
Uznaný protokol z analýzy potravin - ovoce
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

Word (48.5 kB)
16. 10. 2011
Protokol napoje
Uznaný protokol z analýzy potravin - nápoje
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

Word (291.5 kB)
16. 10. 2011
Protokol mouka 2
Uznaný protokol z analýzy potravin - mouka trochu jinak
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

Word (141 kB)
16. 10. 2011