Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Test varianta D
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]

PDF (3.23 MB)
29. 11. 2011
Analýza potravin
Vypracované otázky ke zkoušce - všechny skupiny
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]

Word (333 kB)
29. 11. 2011
Chemie potravin otázky
Vypracované otázky ke zkoušce
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (197 kB)
29. 11. 2011
Lipidy
Lipidy - rozdělení, vzorce, reakce - oxidace lipidů
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (691.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva II
Karotenoidy a antokyany v ptoravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (54.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva
Výskyt a použití barviv v potravinách, charakterisitka…
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (118.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty III
Pesticidy - rozdělení, charakteristiky, výskyt v potravinách,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (801.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty II
Mykotoxiny a mikrobiální toxiny v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]

Word (84.5 kB)
29. 11. 2011