Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Speciality v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (142.06 kB)
1. 12. 2011
Potraviny nového typu
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (521.91 kB)
1. 12. 2011
Chlazení v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (122.22 kB)
1. 12. 2011
Úvod do gastro technologií
Přednášky
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (700.16 kB)
1. 12. 2011
EU a geneticky modifikované potraviny
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (93.95 kB)
1. 12. 2011
Gastronomie - Morava a Slezsko
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (1.29 MB)
1. 12. 2011
Entomofatie, sushi a další speciality
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (115.9 kB)
1. 12. 2011
Přednášky Convenience Food, pro obor Technologie a řízení v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]

PDF (759.1 kB)
1. 12. 2011