Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
zařízení v gastronomii
kniha - 2.část
Technologická zařízení ve stravovacích službách [TUACHP/TK4T]

Archiv RAR (93.01 MB)
22. 10. 2012
zařízení v gastronomii
kniha
Technologická zařízení ve stravovacích službách [TUACHP/TK4T]

Archiv RAR (85.39 MB)
22. 10. 2012
329-1997, škrob a výrobky ze škrobu, luštěniny a olejnatá semena
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (88.76 kB)
22. 10. 2012
326-2001, maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky …
zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (189.77 kB)
22. 10. 2012
166-1999, zákon o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů …
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (691.95 kB)
22. 10. 2012
113-2005, o způsobu označování potravin a tabákových výrobků
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (169.92 kB)
22. 10. 2012
110-1997, o potravinách a tabákových výrobcích
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (261.89 kB)
22. 10. 2012
77-2003, mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

PDF (232.04 kB)
22. 10. 2012