Materiály
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Funkce
Funkce jako pomůcka ke zkoušce
Matematika E1 [AUM/1MAT1]

PDF (1.33 MB)
6. 1. 2013
Fyziologie výživy
učební text od Ing. Velichové
Fyziologie a ekonomika výživy [UTB/FAEV]

Word (11.47 MB)
6. 1. 2013
otázky ZS
otázky do ZS 2. ročník
Analýza rizik [L3OAR]

Word (12.23 kB)
5. 1. 2013
1. přednáška
Nějaké pojmy ze zimního semestru 1. ročníku, analýza…
Analýza rizik [L3OAR]

Word (33.47 kB)
5. 1. 2013
cukrářské výrobky ,těsto
4. přednáška
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

Word (18.74 kB)
4. 1. 2013
Analýza potravin Bc.
Přednáška pro bakalářské studium
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]

PDF (2.89 MB)
3. 1. 2013
Charakteristika emulgovaných tuků
Seminární práce na téma Margarín
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]

Word (501.56 kB)
3. 1. 2013
Vytah z makra a mikra
Výtah z materiálu do Ekonomie I.
Ekonomie [H1EKO]

Word (30.02 kB)
2. 1. 2013