Optické metody - polarimetrie a spektrofotometrie
Opticky aktivní látky, měrná otáčivost, polarizace…
Chemie potravin [SPSPS/CHP]

Word (149.63 kB)
20. 9. 2021
Separační metody k maturitě
Filtrace, Dekantace, Odstřeďování, Krystalizace, Destilace,…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (171.26 kB)
20. 9. 2021
Reologie - přístroje, grafy
Úvod, přístroje na zjištění reologických vlastností…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (550.72 kB)
20. 9. 2021
Reologické hodnocení mouk a těst
popis práce s přístroji (amylograf, alveograf, sds…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (952.65 kB)
20. 9. 2021
Fyzikální chemie - Viskozita
Úvod, druhy viskozimetrů a jejich popis.
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (320.54 kB)
20. 9. 2021
Refraktometrie
Základy refraktometrie. popis refraktometru
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (45.96 kB)
20. 9. 2021
Víno
Prezentace
Chemie potravin [SPSPS/CHP]

PDF (2.16 MB)
13. 6. 2018
Trvanlive pecivo
Prezentace
Chemie potravin [SPSPS/CHP]

PDF (933.26 kB)
9. 6. 2018
Extrudovane potraviny
Prezentace
Chemie potravin [SPSPS/CHP]

PDF (127.4 kB)
9. 6. 2018