Sacharidy
MATURITNÍ OTÁZKA
Metody analýzy potravin [SŠAPS/MAP]

Word (72.46 kB)
23. 1. 2023
TUKY
Maturitní otázka
Metody analýzy potravin [SŠAPS/MAP]

Word (91.63 kB)
23. 1. 2023
BÍLKOVINY
Maturitní otázka
Metody analýzy potravin [SŠAPS/MAP]

Word (39.92 kB)
23. 1. 2023
PŘEHLED ANALYTICKÝCH METOD
Maturitní otázka
Metody analýzy potravin [SŠAPS/MAP]

Word (41.59 kB)
23. 1. 2023
METODY MĚŘENÍ V ANALYTICKÉ LABORATOŘI
Zpracovaná maturitní otázka - Hmotnost, objem, teplota,…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (151.05 kB)
23. 1. 2023
Odběr a úprava vzorků, chyby měření
odběr vzorků, úprava vzorků, chyby měření - Q test,…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (46.49 kB)
19. 4. 2022
Senzorická analýza
senzorika, podmínky pro posuzování, techniky, senzorické…
Metody analýzy potravin [SŠAPS/MAP]

Word (61.26 kB)
19. 4. 2022
Elektrochemické metody - Potenciomerie a Konduktometrie
Elektrody (druhy a popis), potenciometrická titrace,…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (563.84 kB)
20. 9. 2021
Optivké metody - Refraktometrie
Odraz a lom světla, index lomu, refraktometr (Abbeho…
Fyzikální chemie [SSPS/FCH]

Word (155.1 kB)
20. 9. 2021