Brambory a výroba škrobu
Přednáška ze základů potravin.
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Word (470.5 kB)
17. 2. 2020
Zkouškový test, varianta c pokračování
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Obrázek (30.28 kB)
2. 3. 2018
Zkouškový test, varianta C
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Obrázek (79.35 kB)
2. 3. 2018
Zkouškový test, varianta B
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Obrázek (57.11 kB)
2. 3. 2018
cukrová řepa
zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Word (1.56 MB)
26. 2. 2018
brambory
zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Word (508.11 kB)
26. 2. 2018
Obilniny
Zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

Word (2.68 MB)
26. 2. 2018
Přednáška
Výroba destilátů
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

PDF (642.15 kB)
25. 2. 2018
Přednáška
Víno
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích

PDF (1.23 MB)
25. 2. 2018