cereálie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (2.77 MB)
9. 11. 2011
Luštěniny
podklad do semináře (Hanuštiak)
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (35.4 kB)
8. 11. 2011
Čokoládové cukrovinky
výroba čokolády a výrobu z nich
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (892.5 kB)
13. 4. 2011
Technologie škrobárenství
Výroba škrobu, výrobky ze škrobu
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (699 kB)
13. 4. 2011
Technologie cukrovarnictví
Složení surovin pro výrobu cukru, výroba cukru
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (88.5 kB)
13. 4. 2011
Luštěniny
Složení luštěnin a výrobky z nich
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (42.5 kB)
13. 4. 2011
Těstoviny
Popisuje jednotlivé druhy těstovin a technologii výroby
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (40 kB)
13. 4. 2011
Cereální technologie
Popisuje mlynskou, pekařskou a pečivárenskou technologii
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (2.34 MB)
13. 4. 2011