Otázky ke zkoušce - TP8TR LS 2022/23
Vypracované otázky ke zkoušce - Technologie výroby…
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PDF (73.08 MB)
1. 6. 2023
Otázky ke zkoušce - TP7TR
Vypracované otázky ke zkoušce - TP7TR ZS 2022/23
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

Word (10.36 MB)
2. 2. 2023
Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení II
Návody do cvičení II. z předmětu Potravinářská technologie…
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PDF (17.34 MB)
4. 11. 2019
technologie tuku a olejů,
přednáška doc. Burešové
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PDF (716.27 kB)
4. 1. 2018
kakaové boby
technologie zpracování kakaových bobů
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (6.53 MB)
5. 2. 2015
luštěniny
luštěniny používané při výrobě potravin
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PDF (4.32 MB)
5. 2. 2015
Technologie cukru
technologie cukru, skripta Pelikán, Brno
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PDF (90.18 MB)
27. 2. 2013
nečokoládové cukrovinky
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.84 MB)
9. 11. 2011