×

Nalezeno 24 materiálů.

Otázky ke zkoušce - TP8TR LS 2022/23

Vypracované otázky ke zkoušce - Technologie výroby…

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PDF (73.08 MB)

1. 6. 2023

Otázky ke zkoušce - TP7TR

Vypracované otázky ke zkoušce - TP7TR ZS 2022/23

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

Word (10.36 MB)

2. 2. 2023

Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení II

Návody do cvičení II. z předmětu Potravinářská technologie…

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PDF (17.34 MB)

4. 11. 2019

technologie tuku a olejů,

přednáška doc. Burešové

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PDF (716.27 kB)

4. 1. 2018

kakaové boby

technologie zpracování kakaových bobů

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (6.53 MB)

5. 2. 2015

luštěniny

luštěniny používané při výrobě potravin

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PDF (4.32 MB)

5. 2. 2015

Technologie cukru

technologie cukru, skripta Pelikán, Brno

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PDF (90.18 MB)

27. 2. 2013

nečokoládové cukrovinky

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.84 MB)

9. 11. 2011