Materiály
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
Protokol - vliv teploty na růst kvasinek
Vliv teploty na růst kvasinek - cvika s Ing. Gombou
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (41.64 kB)
8. 11. 2017
Protokol vliv typu cukru
Rust kvasinek v fruktoze, sacharoze, laktoze a glukoze
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (18.24 kB)
5. 11. 2017
Protokol pH kvasinky
Protokol na vliv pH na růst kvasinek
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

PDF (551.5 kB)
5. 11. 2017
Protokol
Protokol na Potravinářskou biotechnologii
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (13.01 kB)
30. 10. 2017
Protokol
Vliv živin na růst kvasinek
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (28.2 kB)
30. 10. 2017
Zpracované otázky z Potravinářských biotechnologií
(u ing. Gomby)
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (543.93 kB)
13. 1. 2017
započtový test
otazky k zapoctoveho testu
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Obrázek (54.33 kB)
26. 12. 2016
protokol c.4
protokol číslo 4
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (16.02 kB)
13. 12. 2016
CISTE GRAF
pouze graf na biotechnologi na protokol cislo jedna,…
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Excel (11.73 kB)
13. 12. 2016