Materiály
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
Materiály biotechnologie
Vypracované otázky biotechnologie
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

PDF (4.24 MB)
24. 1. 2018
Protokol hodnocení vlivu živin na růst kvasinek
Hodnoceno známkou A
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (20.16 kB)
1. 1. 2018
Protokol na aktivitu vody
hodnocené známkou A
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (19.77 kB)
1. 1. 2018
otázky biotechnologie potravin
předvyplněné otázky ke zkoušce
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (443.73 kB)
28. 12. 2017
protokol Pozorování vlivu živin na růst kvasinek
hodnoceno za A
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (36.25 kB)
7. 12. 2017
protokol vodní aktivita
hodnoceno za A
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (40.65 kB)
7. 12. 2017
Protokol 5
Vliv aktivity vody na růst kvasinek
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (30.07 kB)
11. 11. 2017
Protokol 3
Vliv pH na růst kvasinek
Potravinářské biotechnologie [AQA33E]
ČZU v Praze

Word (26.05 kB)
9. 11. 2017