9. přednáška
zvěřina, studená kuchyně - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (39.5 kB)
27. 1. 2009
7. přednáška
jatečné maso (vepřové) - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (38 kB)
27. 1. 2009
6. přednáška
jatečné maso (hovězí) - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (41 kB)
27. 1. 2009
5. přednáška
přílohy - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (32 kB)
10. 1. 2009
4. přednáška
polévky a omáčky - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (36.5 kB)
10. 1. 2009
3. přednáška
vejce, mléko a mléčné výrobky - zápis z přednášky od…
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (39.5 kB)
28. 12. 2008
moučníky
moučníky, těsta ... od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (23.5 kB)
7. 11. 2008
Příprava masa jatečných zvířat
hovězí, vepřové... rozdělení masa.. od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (82 kB)
7. 11. 2008
Příprava masa jatečných zvířat
hovězí, vepřové... rozdělení masa
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (82 kB)
7. 11. 2008