příprava pokrmů
vaření, dušení .... od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (64 kB)
7. 11. 2008
příprava pokrmů
vaření, dušení ....
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (64 kB)
7. 11. 2008
2. přednáška
úprava ovoce, luštěnin a hub - zápis z přednášky od…
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (32 kB)
23. 10. 2008
1. přednáška
úprava brambor a zeleniny - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (37 kB)
23. 10. 2008
Kalkulační list
formulář-kalkulační list
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (83.5 kB)
8. 10. 2008
žádanka na potraviny
formulář-žádanka na potraviny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Excel (17.5 kB)
8. 10. 2008
10. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (27.5 kB)
3. 4. 2008
7. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (39.5 kB)
3. 4. 2008
5. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (45.5 kB)
3. 4. 2008