8. přednáška
základní druhy těst
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (48 kB)
4. 12. 2009
7. přednáška
příprava vajec a vaječných pokrmů
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (35.5 kB)
4. 12. 2009
6. přednáška
úprava zeleniny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (60.5 kB)
4. 12. 2009
5. přednáška
polévky, omáčky
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (54.5 kB)
24. 11. 2009
4. přednáška
příprava teplých příloh
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (47 kB)
24. 11. 2009
3. přednáška
příprava ryb, drůbeže a zvěřiny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (66.5 kB)
20. 10. 2009
2. přednáška
příprava masa jatečných zvířat
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (54 kB)
20. 10. 2009
1. přednáška 2009
jednotlivé druhy úpravy surovin
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (56 kB)
20. 10. 2009
10. přednáška
dietní kuchyně - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (49.5 kB)
28. 1. 2009