4.přednáška - Karásková
Ryby, drůbež a zvěřina
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (22.56 kB)
14. 10. 2011
3. přednáška
Úprava potravin
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (20.78 kB)
6. 10. 2011
1. přednáška (Karásková)
22.9.2011 - teplé a studené předkrmy
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (53.5 kB)
22. 9. 2011
Otázky a odpovědi ke zkoušce 2
21. - 30.
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (39.82 kB)
4. 4. 2011
Otázky a odpovědi ke zkoušce
1. - 20. otázka
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (214 kB)
4. 4. 2011
Otázky ke zkoušce
U zkoušky si taháte jednu otázku.
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (26 kB)
9. 2. 2011
GASTRONOMIE
recepty pro skupinu PO 8.05-11.20 na 29.11.2010
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (27 kB)
23. 11. 2010
Gastro 15.11.2010
recepty pro skupinu pondělí 8.05
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (12.34 kB)
8. 11. 2010
Vypracované otázky
zpracované otázky z gastra cca 35 stran
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě

Word (246.5 kB)
27. 1. 2010