Materiály
Chemie potravin [UTP/CHPO]
Kontaminanty I
Kontaminanty v potravinách - polychlorované bifenyly,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (76.5 kB)
29. 11. 2011
Vitaminy
Vitaminy skupiny B - výskyt, funkce, význam, denní…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (149 kB)
29. 11. 2011
Minerální látky
Síra, fosfor, sodík, měď a další minerální látky v…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (59.5 kB)
29. 11. 2011
Rostlinné oleje
Výskyt, typy, výroba rostlinných olejů
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (289 kB)
29. 11. 2011
Mastné kyseliny
Nasycené a nenasycené mastné kyseliny - výskyt a význam,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (171.5 kB)
29. 11. 2011
Aminokyseliny, peptidy II
Aminokyseliny - vzorce, vznik peptidové vazby, reakce
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (332.5 kB)
29. 11. 2011
Proteiny
Výskyt proteinů v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (34.5 kB)
29. 11. 2011
Peptidy II
Charakteristika, rozdělení peptidů. Hormony odvozené…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (156 kB)
29. 11. 2011