Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Potravinářské technologie a biotechnologie
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Běžné pečivo obsahuje méně než (*%) bezvodého tuku.
- Jemné pečivo obsahuje více než (*%) cukru.
- Náplň máslová obsahuje více než (**%) másla ( s obsahem 80-90% tuku) nebo máselného tuku.
- Náplň ostatní obsahuje méně než (**%) tuku.
- Listové těsto:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 15 otázek
Počet otázek
20
Spuštěno
0×
Předmět
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
15. 9. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}