Materiály
University College Prague
Prezentace 1 základní pojmy
Prezentace 1 základní pojmy
Podnikání v gastronomii [HO108]

Word (9.15 MB)
1. 8. 2011
gastronomicke-sluzby-kulinarstvi
gastronomicke-sluzby-kulinarstvi
Gastronomické služby – servis, bar [HO017]

Word (249.5 kB)
1. 8. 2011
zaklady hotelnictvi a gastronomie
zaklady hotelnictvi a gastronomie
Základy hotelnictví [HO021]

Word (72.5 kB)
1. 8. 2011
Rizeni hoteloveho provozu 2.c
Rizeni hoteloveho provozu 2.c
Základy hotelnictví [HO021]

PDF (3.69 MB)
1. 8. 2011
Rizeni hoteloveho provozu 1.c
Rizeni hoteloveho provozu 1.c
Základy hotelnictví [HO021]

PDF (3.93 MB)
1. 8. 2011
Úloha vnějších ekonomických vztahů v národní ekonomice
Ekonomie [EK008]

Word (196.5 kB)
1. 8. 2011
Stát a ekonomika
Ekonomie [EK008]

Word (247.5 kB)
1. 8. 2011
Principy hospodářské činnosti
Ekonomie [EK008]

Word (195.5 kB)
1. 8. 2011
Peníze a banky
Ekonomie [EK008]

Word (224.5 kB)
1. 8. 2011