Biovýrobky_Káva_Čaj
Téma poslední přednášky, které posílala studentům.
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

PDF (23.76 MB)
25. 6. 2013
Maso
Ing. Robert Gál, Ph.D
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

PDF (2.68 MB)
22. 11. 2012
zvěřina
prezentace z přednášky
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

Word (5.77 MB)
14. 11. 2011
kůzlečí maso
prezntace z přednášky
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

Word (1.08 MB)
14. 11. 2011
hlavonozci
prezentace z přednášky
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

Word (4.08 MB)
14. 11. 2011
Drůbež
skripta pro Bzenec a Kroměříž
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

Word (3.34 MB)
28. 9. 2010
Brambory, ovoce, zelenina
skripta pro Bzenec a Kroměříž
Zbožíznalství potravin [TUTMP/TK1ZN, TUTP/TK1ZZ]
UTB ve Zlíně

Word (220 kB)
28. 9. 2010