Protokol lepek
- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (183.79 kB)
15. 10. 2023
Protokol luštěniny
- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (57.53 kB)
15. 10. 2023
Protokol brambory
- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (598.22 kB)
15. 10. 2023
Skladovací pokus s jablky - základy hodnocení kvality potravin rostlinného …
Skladovací pokus k zápočtu
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (1.03 MB)
15. 10. 2023
Skladovací pokus
Vypracovaný skladovací pokus "Vliv podmínek skladování…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

PDF (160.92 kB)
8. 4. 2023
Zápočtová poznávačka s latinskými názvy
Poznávačka k zápočtu z předmětu včetně latiny
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

PowerPoint (5.51 MB)
28. 2. 2023
Pokus - skladování jablek
vypracovaný protokol na pokusné skladování jablek
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (204.73 kB)
11. 12. 2022
Prezentace - Charakterizujte vlastnosti brambor podle varných typů
Prezentace - Charakterizujte vlastnosti brambor podle…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

PowerPoint (1.62 MB)
18. 7. 2022
skladovací pokus jablka
vypracovaný a zhodnocený skladovací pokus s jablky…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (22.55 kB)
6. 5. 2022