cokolada presentace
presentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (2.17 MB)
11. 3. 2012
vypracovane otazky
hotove otazky k testu i s odpovedi
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (10.31 kB)
11. 3. 2012
skripta - sacharidy
jsou to skripta z jiné školy, ale něco tam je velmi…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (1.38 MB)
11. 3. 2012
test- techn. masa a kozervárenství
všech 10 otázek, varianta A
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Textový soubor (463 B)
6. 3. 2012
Technologie potravin 2
Skripta Technologie potravin část 2
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (27.04 MB)
18. 2. 2012
Technologie potravin 1
Skripta Technologie potravin část 1
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (28.84 MB)
18. 2. 2012
prednaska
upravena prednaska,vse v testech
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (365.54 kB)
12. 2. 2012
Kvasná technologie a bioinženýrství
Všechny prezentace z přednášek (slad, pivo, víno, ocet,…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (10.53 MB)
30. 5. 2011
Technologie sacharidů, čokolády, pekárenské výrobky
Všechny prezentace, část cereální technologie výpisky…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (18.41 MB)
30. 5. 2011