×

Nalezeno 124 materiálů.

cokolada presentace

presentace

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (2.17 MB)

11. 3. 2012

vypracovane otazky

hotove otazky k testu i s odpovedi

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (10.31 kB)

11. 3. 2012

skripta - sacharidy

jsou to skripta z jiné školy, ale něco tam je velmi…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (1.38 MB)

11. 3. 2012

test- techn. masa a kozervárenství

všech 10 otázek, varianta A

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Textový soubor (463 B)

6. 3. 2012

Technologie potravin 2

Skripta Technologie potravin část 2

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (27.04 MB)

18. 2. 2012

Technologie potravin 1

Skripta Technologie potravin část 1

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (28.84 MB)

18. 2. 2012

prednaska

upravena prednaska,vse v testech

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (365.54 kB)

12. 2. 2012

Kvasná technologie a bioinženýrství

Všechny prezentace z přednášek (slad, pivo, víno, ocet,…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (10.53 MB)

30. 5. 2011

Technologie sacharidů, čokolády, pekárenské výrobky

Všechny prezentace, část cereální technologie výpisky…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (18.41 MB)

30. 5. 2011