Mléka, tuky, oleje otázky + přednášky
Vypracované otázky z e-learningu (kromě kosmetiky,…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (3.99 MB)
25. 5. 2017
Otázky ústav biotechnologie
Vypracované otázky z e-learningu k testu pro ústav…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (91.41 kB)
25. 5. 2017
Testové otázky ústav sacharidů a cereálií
Vypracované e-learningové otázky
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (53.35 kB)
25. 5. 2017
Zpracování ovoce a zeleniny, výroba nealko nápojů
Vypracované otázky z e-learningu.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (14.23 kB)
25. 5. 2017
Technologie masa a vajec
Vypracované otázky z e-learningu k testu. (kromě 4…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (17.02 kB)
25. 5. 2017
Principy a úchovy potravin otázky
Vypracované otázky z e-learningu k testu
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (12.9 kB)
25. 5. 2017
Mlýnská a pekárenská technologie
skripta na PTB
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (962.04 kB)
17. 6. 2016
konzervace potravin - otázky
konzervace potravin - otázky
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (25.61 kB)
17. 6. 2016