×

Nalezeno 23 materiálů.

Vypracované otázky z prezentací

Potravinářská technologie a biotechnologie I - zimní…

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

PDF (475.81 kB)

11. 2. 2025

Vypracované okruhy (otázky) ke zkoušce

Otázky pro ZS 2020, 48 otázek

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

Word (62.19 kB)

6. 1. 2021

Protokol Výroba pečiva 2016

Protokol z výroby pečiva

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

Word (131.5 kB)

19. 3. 2017

PEČIVO

Stručné výpisky ze SKRIPT od Burešové v odrážkách! Suroviny…

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

Word (30.93 kB)

26. 4. 2016

Extrudované potraviny

Stručné výpisky ze SKRIPT od Burešové v odrážkách! EXTRUZNÍ…

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

Word (20.06 kB)

26. 4. 2016

Vypracované otázky

otázky ke zkoušce 2015/2016 - vypracované

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

Word (44.97 kB)

21. 1. 2016

7. seminář

Technologie čokolády

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

PDF (843.67 kB)

15. 12. 2015

seminář

2. seminář 2015/2016

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

PDF (3.34 MB)

14. 12. 2015

Otázky ke zkoušce

otázky 2015/2016

Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]

UTB ve Zlíně

PDF (32.39 kB)

13. 12. 2015