Materiály
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
Španělská gastronomie
z přednášky od Burdy
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (26.5 kB)
11. 1. 2010
Belgická a Nizozemská gastronomie
z přednášky od Burdy
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (33 kB)
11. 1. 2010
Italská gastronomie
z přednášky od Burdy
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (49.5 kB)
11. 1. 2010
Francouzská gastronomie
z přednášky od Burdy
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (37 kB)
11. 1. 2010
Anglosaská gastronomie
z přednášky od Burdy
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (38 kB)
11. 1. 2010
arabská kuchyně (z přednášky)
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (16.43 kB)
20. 7. 2009
středomořská kuchyně (z přednášky)
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (14.21 kB)
20. 7. 2009
Ruská kuchyně
přednáška
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (14.43 kB)
29. 6. 2009
Skandinávská kuchyně
přednáška
Mezinárodní gastronomie [MAR/PMEG]
SU v Opavě

Word (13.38 kB)
29. 6. 2009