×

Nalezeno 17 materiálů.

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 4. protokol

4. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (492.96 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 2. protokol

2. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (143.56 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 1. protokol

1. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (156.06 kB)

17. 4. 2025

Výpisky z přednášek Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu

Výpisky z přednášek. Jen text - bez obrázků a grafů

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

Word (421.32 kB)

31. 1. 2025

Zkouškové otázky

soubor obsahuje rozepisovací otázky ze dvou zkouškových…

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

Word (15.27 kB)

16. 1. 2024

výpisky ze cvičení

Soubor obsahuje "to nejdůležitější" ze cvičení. Na…

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

Word (516.73 kB)

25. 1. 2022

Semestrální práce - metody senzorické analýzy masných výrobků

Práce má 3 strany ze 6-ti zdrojů. Schválená s plusovým…

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

Word (26.9 kB)

7. 1. 2022

Výpisky

Výpisky ze všech prezentací (maso, ryby, vejce, med)

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (549.45 kB)

28. 1. 2021