Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 4. protokol
4. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

PDF (492.96 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 2. protokol
2. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

PDF (143.56 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 1. protokol
1. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

PDF (156.06 kB)
17. 4. 2025
Výpisky z přednášek Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Výpisky z přednášek. Jen text - bez obrázků a grafů
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

Word (421.32 kB)
31. 1. 2025
Zkouškové otázky
soubor obsahuje rozepisovací otázky ze dvou zkouškových…
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

Word (15.27 kB)
16. 1. 2024
výpisky ze cvičení
Soubor obsahuje "to nejdůležitější" ze cvičení. Na…
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

Word (516.73 kB)
25. 1. 2022
Semestrální práce - metody senzorické analýzy masných výrobků
Práce má 3 strany ze 6-ti zdrojů. Schválená s plusovým…
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

Word (26.9 kB)
7. 1. 2022
Výpisky
Výpisky ze všech prezentací (maso, ryby, vejce, med)
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze

PDF (549.45 kB)
28. 1. 2021