Materiály
Konzervace potravin [KONZP]
9. přednáška
konzervace sušením, zahušťováním, kryokoncentrace,…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

Word (118.5 kB)
14. 4. 2010
8. přednáška
termosterilace, tyndalace, osmoanabióza, nepřímá inaktivace…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

Word (107 kB)
8. 4. 2010
Termosterilace
citlivost MO vůči vyšším teplotám, D-hodnota, z-hodnota,…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

PDF (90.48 kB)
31. 3. 2010
7. přednáška
TERMOSTERILACE - pasterace, sterilace, tyndalace. Vliv…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

Word (126.5 kB)
31. 3. 2010
6. přednáška
Ochrana proti rozkladné činnosti MO. Základní konzervační…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

Word (105.5 kB)
31. 3. 2010
5. přednáška
parní kotle, autoklávy
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

Word (83 kB)
31. 3. 2010
Přehled konzervačních metod
vylučování MO z prostředí, přímá inaktivace MO, nepřímá…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

PDF (42.53 kB)
31. 3. 2010
Formy mikrobiálního rozkladu potravin
plesnivění, bakteriální změny, kvašení, rozklad tuků,…
Konzervace potravin [KONZP]
MENDELU v Brně

PDF (371.03 kB)
31. 3. 2010