Materiály
Gastronomické technologie I, II, III
sous vide
seminarni prace na téma pomalé vaření sous vide
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
Word (82 kB)
30. 1. 2011
Nechutná hostina
Žabí stehýnka, entomofagie, hadí hostina, myši, kočky,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (816.53 kB)
19. 12. 2010
Gastro průvodce Moravy a Slezska
Symboly, mýty, víno, zabíjačka, slivovice, ryby, sýry,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.29 MB)
19. 12. 2010
Tradiční lidová strava
Historie, strava o Velikonocích, strava o Vánocích,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (94.58 kB)
19. 12. 2010
Speciální a světová gastronomie
Trendy, gastroturistika, ženšen, chutney - čatní, lanýže,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (217.56 kB)
19. 12. 2010
Speciálka - ukazky
Burákové máslo, pesto, kapary, parmazán, kuskus, chalva,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (142.06 kB)
19. 12. 2010
Doplňky
Entomofagie, sushi, fugu, alimentární otravy
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (115.9 kB)
19. 12. 2010
Jedlé květy
Charakteristika, pěstování, zdravotní nezávadnost,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (238.92 kB)
19. 12. 2010