AAS
Prezentace - instrumentální analýza, AAS a analýza…
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (850.5 kB)
14. 10. 2011
Optické metody
Prezentace - instrumentální analýza, optické metody…
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (3.01 MB)
14. 10. 2011
Analýza potravin II
Naskenované souhrn všech přednášek z analýzy potravin…
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (24.14 MB)
14. 10. 2011
Sušina
Stanovení sušiny (neob obsahu vody) v potravinách
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (1.01 MB)
14. 10. 2011
Vitaminy
Vitaminy v potravinách a jejich analýza
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (982 kB)
14. 10. 2011
Sacharidy
Analýza sacharidů (mono-, oligo-, polysacharidů) v…
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (1.99 MB)
14. 10. 2011
Minerální látky
Analýza minerálních látek v potravinách
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (1.25 MB)
14. 10. 2011
Lipidy
Metody analýzy lipidů a doprovodných látek v potravinách
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (1.58 MB)
14. 10. 2011
Kontaminanty
Analýza kontaminantů v potravinách
Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]
UTB ve Zlíně

PDF (632.95 kB)
14. 10. 2011