Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
SENZORICKÉ HODNOCENÍ POTRAVIN - ZÁPOČET II
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Z jakých materiálu musí být konstruován zkušební prostor
- Jaké jsou požadavky na nádobí pro senzorické hodnocení
- Jaké zařízení se používá za účelem senzorické hodnocení barvy
- Jaká by měla být teplota vzorků výrobku určeného k senzorickém hodnocení
- V jakém pořadí jste seřizovali vzorky při rozlišení intenzity barevného odstínů
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 15 otázek
Počet otázek
20
Spuštěno
64×
Předmět
Senzorické hodnocení potravin [T7SHP]
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
9. 2. 2023
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}