×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
eleonora2942
26. 5. 2023

Nedoporučuju.Ze školy jsem musela přestoupit hned v prvním ročníku,jelikož mě ve třídě šikanovala jedna osoba a třídní učitel L.Reichmann nejen,že nic neřešil,ale dokonce tvrdil,že vina je moje protože se vyzívavě oblékám,což je nesmysl.Nic neřešila ani ředitelka.Ubohá úroveň vyučujících.

učitel12
31. 3. 2023

Škola zaměstnává dodatečné učitele cizích jazyků pro kázeňsky a znalostně slabší žáky, učitele kteří mají smlouvy na dobu neurčitou si žáky při přijímacích zkouškách rozdělí a přístup ke stejným vyučujícím materiálům nedostanou všichni vyučující stejný.Berou tu každého,polovina žáků patří na učiliště a jelikož si studium platí nesmíte si dovolit je ani vyzkoušet bez oznámení předem.Škola kázeňské přestupky záměrně neřeší a proto neustále hledají nové vyučující,kteří jsou zde jen dokud nemají nárok na pracovní smlouvu na dobu neurčitou,to je moment kdy škola přijímá další vyučující. Účelové a sprosté jednání . Nedoporučuji.

absolvent4270
9. 2. 2023

Ředitelka co neumí učit ani řešit co má.

Primát 758960
21. 6. 2022

Nedoporučuji.Sprosté a účelové jednání ze strany zaměstnavatele i učitelů.2022

jiricek12345
7. 7. 2020

Absolutně nedoporučuji. Škola neustále i během školního roku hledá nové učitele. Odbornost je slabá a studium na škole je naprosto zbytečné. Nemá skoro žádné uplatnění.