×

Nalezeno 10 materiálů.

Protokol č.8 - Rozbor kompotu, rozbor sterilované zeleniny

Protokol č.8 - Rozbor kompotu, rozbor sterilované zeleniny

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (29.02 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.7 - Příprava zeleniny v soli a odsolování polotovaru

Protokol č.7 - Příprava zeleniny v soli a odsolování…

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (19.47 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.6 - Příprava proslazovaného ovoce

Protokol č.6 - Příprava proslazovaného ovoce

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (17.68 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.5 - Příprava džemu z chemicky konzervovaného polotovaru

Protokol č.5 - Příprava džemu z chemicky konzervovaného…

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (17.42 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.4 - Příprava ovocného polotovaru

Protokol č.4 - Příprava ovocného polotovaru

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (18.98 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.3 - Předváření suroviny

Protokol č.3 - Předváření suroviny

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (173.19 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.2 - Příprava kompotu

Protokol č.2 - Příprava kompotu

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (22.62 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.1 - Příprava sterilované zeleniny

Protokol č.1 - Příprava sterilované zeleniny

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (23.03 kB)

3. 5. 2018

Protokol č.1 - Příprava sterilované zeleniny

Příprava sterilované zeleniny (mrkve)

Technologické laboratoře 2

MENDELU v Brně

Word (23.05 kB)

6. 3. 2018