Materiály
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
4., 5., 8. Způsoby tepelného ošetření mléka a smetany
Ke státnici z mléka
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (19.37 kB)
9. 12. 2015
3. Základní vyšetření a ošetření mléka v mlékárně
Ke státnici z mléka
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (84 kB)
9. 12. 2015
Technologie mléka a mléčných výrobků - skripta 2013
Ke státnici z mléka
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

PDF (1.29 MB)
9. 12. 2015
0. Solení masa
Ke státnici z masa - doplněk o solení masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (51.5 kB)
9. 12. 2015
30. Zpracování živočišných tuků
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (22.42 kB)
9. 12. 2015
28., 29. Zvěřina, drůbež
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (24.57 kB)
9. 12. 2015
27. Zpracování vajec
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (328.69 kB)
9. 12. 2015
26. Technologie porážení drůbeže
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (25.87 kB)
9. 12. 2015
25. Sanitace potravinářských provozů
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno

Word (1.55 MB)
9. 12. 2015