×

Nalezeno 17 materiálů.

Protokol č.1

Zhotovení nativního preparátu Pozorování mikroorganismů…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (29.4 kB)

14. 11. 2019

protokol 8.

pro potravináře. Identifikace kvasinek – tvorba pseudomycelia…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (25.12 kB)

25. 1. 2019

protokol 6

pro potravináře. ŘEDĚNÍ BUŇEČNÉ SUSPENZE, McFARLANDOVA…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (21.49 kB)

25. 1. 2019

protokol 7

pro potravináře. RŮST MIKROORGANISMŮ NA KULTIVAČNÍCH…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (26.29 kB)

25. 1. 2019

protokol 4

Barvení glykogenu a bílkovin, volutinu u kvasinek.…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (33.42 kB)

10. 12. 2018

protokol 5

žívné půdy = příprava a rozlevání. nácvik očkování…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (24.21 kB)

10. 12. 2018

Protokol č. 2 z obecnej mikrobiológie

Farbenie podľa Grama, KOH- test, Negatívne farbenie…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (16.68 kB)

17. 11. 2018

Protokol č.1 z obecné mikrobiológie

Práca pre obor Analýza potravín

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (16.42 kB)

13. 11. 2018

protokol 3

Barvení bakteriálních spor – metoda dle Wirtze-Conklina.…

Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]

Univerzita Pardubice

Word (21.21 kB)

9. 11. 2018